Aansluiting op het glasvezelnetwerk


Onlangs hebben sommige bewoners van het buitengebied van Ee e.o. een brief van de provincie Fryslan en/of Kabelnoord ontvangen over aansluiting op het glasvezelnetwerk. Het blijkt voor Kabelnoord niet rendabel om alle aansluitingen in het buitengebied te realiseren. De provincie wil graag in kaart brengen hoeveel belangstelling er is voor snel internet in het buitengebied. 

Er zijn 3 mogelijkheden:

1. U heeft zich al aangemeld bij Kabelnoord, dan hoeft u niks te doen.
2. U heeft zich niet aangemeld en ook geen interesse, dan hoeft u niks te doen. 
3. U heeft zich niet aangemeld bij Kabelnoord maar heeft wel interesse voor glasvezel dan kunt u zich melden bij de provincie. U kunt dit doen door een e-mail te sturen met u adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het kenmerk in de brief en de naam van de gemeente. U moet dit voor 1 april 2021 doen. Dus als u deze brief van de provincie hebt ontvangen en u bent nog niet aangemeld maar hebt wel belangstelling voor glasvezelinternet, vergeet dan niet om voor 1 april 2021 te reageren door een e-mail naar de provincie Fryslan te sturen.

Lees Meer

Ter info


De komende tijd wordt het huis op De Omgong 10 verbouwd. Het bouwbedrijf heeft aan het dorpsbelang gevraagd om door de speeltuin aan de achterkant van het huis te kunnen komen. De speeltuin blijft gewoon toegankelijk

Lees Meer

Oud papier


Ivm de regenachtige periode afgewisseld met veel wind én het feit dat de papierbak er dag en nacht staat, is er gekozen voor een papierbak mét dak! Het papier kan er dus niet aan de zijkant ingegooid worden. De dichte doos achterin de bak zetten en daar opstapelen.

Samen houden we het netjes! Alvast bedankt 

Lees Meer

Oud papier


Oud papier 

Vanaf zaterdag 19 december staat de inzamelbak voor het oud papier weer op het terrein M.J.Borger transport. Ivm de corona maatregelen dient u zelf het papier in de bak te doen. Graag in gesloten doos en achterin beginnen te stapelen! Samen houden we het netjes.

Lees Meer