2024.06.14-Rabobank-sportactie

Rabobank Sportcadeau €125 voor 10- tot 20-jarigen


Heb jij al gehoord van de Rabobank Sportactie?
Als je een kind hebt tussen 10-17 jaar, of als je zelf 18-20 jaar bent, kun je in aanmerking komen voor €125 sportlidmaatschap van de Rabobank. Hiervoor moet je een betaal- en spaarrekening bij de Rabobank hebben of een Rabobank jongerenrekening, en sporten bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. VV Oostergo is via de KNVB als sportbond/sportvereniging aangesloten bij NOC*NSF (en wellicht andere verenigingen waar jij of je kind lid is ook).

De Rabo Sportactie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024. Kijk op Rabo Sportactie – doe mee! - Rabobank om te zien of je voldoet aan de voorwaarden en hoe je het Rabo Sportcadeau van €125 aanvraagt.

Deze actie loopt buiten VV Oostergo om en om hieraan mee te doen, moet je zelf de aanvraag verzorgen. 


Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie!

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij het NOC*NSF. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie. Het Rabo SportCadeau vraag je vervolgens aan in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren onder "Producten" > Rabo Sportactie.


Lees Meer
2024.06.11-uitnodiging-slotdag2

Slotdag VV Oostergo 15 juni


Iedereen is welkom! Lees hieronder verder voor meer informatie. 

Lees Meer
voetbal-middenstip

it Twadde a.s. dinsdag 19.00


 VV Oostergo 2 speelt a.s. dinsdag 4 juni om 19.00 uur de laatste wedstrijd van het seizoen tegen SC Twijzel 3. Komt u onze toppers aanmoedigen?

Lees Meer
2024.05.29-voetbal-poule

Oostergo EK Poule


De welbekende Oostergo EK Poule is er weer! Wie wordt de beste voorspeller?? Aanmelden kan via onderstaande link. Prijzenpot wordt bepaald op basis van het aantal aanmeldingen. Succes! 🍀 

Schrijf je in via deze link:

Scorito.com | De nummer 1 in Fantasy Sports | Sportspellen

Lees Meer
VV-Oostergo-logo4

Walking Football c.q. Old Stars Voetbal


Als bestuur zijn wij nieuwsgierig of er interesse is in Walking Football, oftewel Old Stars Voetbal.

Wat is Walking Football/Old Stars Voetbal? 

Walking football is een laagdrempelig beweegprogramma voor 60-plussers, zowel voor mannen als vrouwen. Het is een voetbalvorm waarbij niet wordt gerend. Meedoen, bewegen, ontmoeten en zelfredzaamheid van de doelgroep staan als kern - waarden in dit programma voorop. Snelwandelen is bij deze vorm wel toegestaan. Het tactische aspect van voetballen krijgt een nieuwe dimensie: het aanspelen van de bal in de voeten in plaats van in de loop en het vrijlopen zijn veel belangrijker.

Voetballen zonder te rennen dus. 'Is dat nog wel voetbal? En is dat leuk dan?', horen we vaak. Jazeker, want walking football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal. Met een aantal uitzonderingen. Behalve dat er niet gerend mag worden, is er geen buitenspel en zijn er geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Het aantal veldspelers is zes. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De spelregels zijn bedoeld om de fysieke belasting laag te houden en blessures te voorkomen. Zelfs als u geen voetbalervaring heeft, is dit een ideale sport om in beweging te blijven en elkaar te ontmoeten.

Een filmpje om een idee te krijgen bij Walking Football vindt u hier: (2) Video OldStars Walking Football - YouTube

Heeft u interesse in Walking Football?

Laat het dan weten en geef het door aan Jantina Kooistra: 06-33724449 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 10 juni. We verzamelen eerst aantal belangstellenden, en bij voldoende interesse organiseren dan een bijeenkomst waar we met elkaar een moment in de week afspreken wanneer de training/wedstrijd plaatsvindt.

Mocht u van te voren al vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jantina, Yko of Willem.


Lees Meer
2024.05.17-viswedstrijd

Viswedstrijd 17 mei!


Wie doet mee met de viswedstrijd van de Supportersvereniging Oostergo?

Iedereen kan mee doen, jong en oud!

Na de wedstrijd is de prijsuitreiking in de kantine van VV Oostergo. Zie hieronder voor meer informatie.

Lees Meer
VV-Oostergo-logo4

Leo Boorsma nieuwe trainer VV Oostergo


Na gesprekken met diverse kandidaten voor het trainerschap voor het seizoen 2024-2025 hebben wij als bestuur overeenstemming bereikt met een nieuwe trainer.

Wij zijn blij dat we overeenstemming hebben kunnen bereiken met Leo Boorsma uit Kollumerzwaag.

Leo heeft na zijn voetbalcarriere bij Friese Boys zijn licentie gehaald voor voetbaltrainer. Op dit moment is Leo trainer bij VV Veenwouden en wel bij het 2e elftal. Hiervoor is Leo trainer geweest van de 2e elftallen van VV Zwaagwesteinde en Vv Rijperkerk.

Leo is 53 jaar en heeft er erg veel zin in om bij ons trainer te worden van het 1e elftal.

Wij als bestuur hebben er veel vertrouwen in.

Het Bestuur 

Lees Meer
Swingo 20 April Klik op

Swingo 20 April


Klik op "Lees meer" voor meer informatie! 

Lees Meer
WhatsApp-Image-2024-03-04-at-15.52.19-_20240306-204816_1

Toppers in actie voor Poiesz-actie


Deze toppers hebben zaterdag goed hun best gedaan bij de Poiesz in Kollum!

Er zijn weer vele munten voor VV Oostergo verzameld. Mocht u nog munten hebben, dan kunt u ze bij de Poiesz in Kollum inleveren, of bij de volgende adressen:

- Kantine VV Oostergo
- Anthony Veendorp
- Gert Wolters
- Reina van der Kant
- Froukje Prins

Lees Meer
WhatsApp-Image-2024-02-16-at-09.49.55-4

Verduurzaming VV Oostergo


Voetbalvereniging Oostergo heeft recentelijk een belangrijke stap gezet in het verduurzamen van hun faciliteiten. Op de foto's is te zien dat het volledige dak van de kantine en kleedkamers momenteel wordt geïsoleerd door Keizer Dakdekker. Deze renovatie is een cruciale stap in het verminderen van het energieverbruik van de club en het verbeteren van het comfort voor spelers en supporters. 

Lees Meer