volleybal-2-8-december

Vrijdag 8 december Volleybalwedstrijd met Muziek


Aanstaande vrijdag vindt er een Volleybalkraker plaats in de Jister te Ee. Alle topvolleyballers uit Ee zijn aanwezig. Met gezellige muziek als afsluiter!

Wedstrijd begint om 20 uur. 

Lees Meer
Foto-clinic-1

Clinic Sjanet Wijnia bij Oer 't Net groot succes


 Clinic Sjanet Wijnia bij Oer't Net groot succes

Leerzaam, leuk, spannend en super, dat waren de woorden die de meiden van volleybalvereniging Oer't Net na afloop van de clinic zeiden.
Het bestuur van de volleybalvereniging had kunnen regelen dat Sjanet Wijnia op vrijdag 10 november naar Ee afreisde om een clinic te geven aan twee teams van volleybalvereniging Oer't Net in Ee. Sjanet Wijnia speelt zelf bij VC Sneek, het team dat vorig jaar landskampioen is geworden. En wat is het dan leuk dat je tips krijgt, van een speelster die op het allerhoogste niveau in Nederland speelt.

Eerst was het de beurt aan de meiden Oer't Net MB1. Zij zijn vooral bezig geweest met passing en de set up. Twee belangrijk onderdelen van het volleybal. Wat mooi om te zien was, dat Sjanet aandacht had voor alle meiden, dat ze iedereen persoonlijke tips gaf om nog beter te worden. Na een uur sloten de meiden Oer't Net Dames 1 aan bij het team en was er aandacht voor het mentale stuk van volleybal. Hoe gaan topsporters daarmee om en hoe maak je elkaar beter tijdens een wedstrijd. Sjanet gaf aan dat ze bij VC Sneek duidelijke afspraken maken aan het begin van het seizoen en dat ze elkaar daar op aanspreken. Dat elkaar feedback geven tijdens de wedstrijd belangrijk is omdat je allemaal hetzelfde doel hebt. Op de foto kun je zien dat de meiden vol aandacht waren, naar wat Sjanet hun te vertellen had op het mentale gebied.

Hierna was het de beurt aan de dames van Oer't Net om de clinic te volgen. Zij kregen tips over het bovenhands serveren en over hoe de ideale smash eruit ziet. De tijd vloog voorbij en op het einde nodigde Sjanet alle deelnemers uit om op 9 december naar Sneek te komen om een wedstrijd van VC Sneek te komen zien. Iedereen zei natuurlijk ja op dat aanbod.
Tot slot werd Sjanet bedankt voor de mooie clinic en voor de vele tips. Nadat ze de bloemen had ontvangen uit handen van het bestuur, kreeg ze applaus van de meiden, maar ook van het publiek dat in grote getal naar het dorpshuis was gekomen. 

Lees Meer
image00_20231108-133317_1

Nieuwe shirt's Mix-team volleybalvereniging Oer 't Net


Nieuwe shirts Mix-team volleybalvereniging Oer't Net
Vorig jaar meldden zich 14 enthousiastelingen aan als lid van volleybalvereniging Oer't Net. Na een aantal trainingen, kwam het verzoek om ook wedstrijden te gaan spelen. En dat betekent dat er nieuwe shirts en broekjes geregeld moesten worden. Eén telefoontje naar Beeno Oldenhuis van Pommeq uit Munnekezijl. Pommeq is een toonaangevende leverancier, als het gaat om machines en onderdelen voor de aardappel, uien en wortel techniek in de ruimste zin van het woord. Beeno geeft aan: Het enthousiasme van dit jeugdige team, spreekt mij erg aan, volleybal is een laagdrempelige sport en daarom draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Als dank voor dit mooie gebaar ontving de sponsor een boeket bloemen uit handen van het bestuur en een levensmiddelenpakket van het team. En dat het team nog maar veel plezier en successen mag beleven in dit nieuwe tenue. 

Lees Meer
logo-volleyba_20231104-105437_1

VC SNEEK KOMT NAAR EE!!


Lees Meer
logo-volleybal

Volleybalvereniging Oer 't Net bij RÛNWEI SPORT


 Volleybalvereniging Oer't Net uit Ee bij RTV NOF

Het succes van volleybalvereniging Oer't Net blijft ook bij de lokale media niet onopgemerkt. RTV NOF heeft de vereniging uitgenodigd om haar verhaal te vertellen in de studio. Hierbij de link waarbij je kunt luisteren (Runwei Sport zondag 15.00 - 16.00 vanaf minuut 7:20 tot 21:00) naar het verhaal van Foppe Marten de Haan (jeugdzaken) en Klaas Sipma (voorzitter) over de volleybalvereniging.https://www.rtvnof.nl/uitzending-gemist/uitzending-gemist-editie-noardeast-fryslan-dantumadiel/?day=zondag&id=10

Lees Meer
volleybal-plaatj_20230914-112034_1

Ledenstop Volleybalvereniging?


 Ledenstop volleybalvereniging?Volleybalvereniging Oer't Net in Ee groeit als kool. De afgelopen jaren zijn er steeds meer leden bij gekomen. Van jong tot oud. Inmiddels kent de vereniging 5 jeugdteams in de leeftijd van 5 tm 14. En daarnaast nog eens 4 senioren teams. Een NEVOBO damesteam dat officiële wedstrijden speelt, een dames recreantenteam, een heren recreantenteam en vers van de pers een gemengd team. Dit gemengde team gaat vanaf dit seizoen ook competitie wedstrijden spelen.De vereniging koerst dit jaar op 100 leden af. Daarmee zijn we bijna de grootste volleybalvereniging in voormalig Dongeradeel. Dus je kunt wel raden wat de doelstelling is van onze vereniging. Daarom gaan we ledenwerfacties doen, zo gaan we rond Sinterklaas het Pipernút-toernooi organiseren voor alle jeugd van de basisschoolleeftijd. Nadere info hierover volgt.Ook gaan we bezig met een kledinglijn, het doel is dat alle leden straks in een sportieve outfit in Ee en omstreken rondlopen.
Ook zullen we in gesprek gaan met het dorpshuis, dit is nu onze trainingslocatie, omdat we door het groeiende aantal leden, ruimtegebrek hebben. Wellicht dat het plafond kan worden verhoogd, de kleedkamers kunnen worden uitgebreid, de douches kunnen worden uitgebreid. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.Zoals je kunt lezen zijn we volop bezig met deze bruisende vereniging. Mocht je ook zin hebben om te gaan volleyballen, of je kent iemand die het leuk vindt om te spelen, geef dat dan door aan een van de bestuursleden. Alvast bedankt.Een sportieve groet van het bestuur van Oer't Net
Jarina Veendorp, Afke de Vries, Sipke Hansma en Klaas Sipma

Lees Meer
Screenshot-volleybal-28-april

Vrijdag 28 april Volleybaltoernooi in de Jister


Geef je tekst hier ...

Lees Meer

Open Volleybaltraining 24 april basisschoolkinderen


Maandag 24 april vindt er een Open Volleybaltraining plaats in de Jister voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8. 

Lees Meer
Ouder-kind-volleybal-_20230419-072438_1

Volleybalteams spelen tegen ouders


Maandag 17 april speelden de jeugdteams tegen hun eigen ouders in dorpshuis de Jister. Mb1 opende de avond waarna om 20 uur het NEVOBO damesteam vervolgde.  Menig ouder kwam ietwat gespannen aan, met de mededeling dat ze nog wel even moesten oefenen voordat het spektakel kon beginnen... De meiden vonden het oomwel een bijzondere ervaring dat hun ouder in het veld stond!

Het was een pittig duel, waar mooie slidings en reddingsacties werden gedaan, de ouders hadden zowaar ook een set gewonnen. Een hele leuke avond uiteindelijk, waar plezier en saamhorigheid voorop stond!


Lees Meer

Oer 't Net Teams spelen tegen de Ouders!!


 Maandagavond 17 april spelen er twee teams van Oer 't net tegen hun ouders.

Om 19.00 uur begint de MB1. Dit team eindigde afgelopen donderdag op de gedeelde eerste plaats in de competitie. Een topprestatie! De ouders kunnen zich dus klaarmaken..

Om 20.00 uur speelt het NEVOBO damesteam. Deze meiden spelen iedere week op hoog niveau hun wedstrijden. Een mooie gelegenheid om deze twee teams te zien spelen. Plaats van handeling dorpshuis de Jister in EE. De koffie staat klaar!

Lees Meer