Overwinning voor Volleybalmeiden


 Donderdag 27 oktober was een goede wedstrijddag voor de meiden van Volleybalvereniging Oer 't Net uit Ee. Na een spannende wedstrijd wonnen ze van Team Avios uit Damwoude. Dit moest natuurlijk gevierd worden in het welbekende Mac D restaurant waar we passeerden die avond. We gaan voor meer overwinningen!!

Lees Meer

Dorpsfeest volleybaltoernooi Kids


Vrijdag 1 juli werd er door Volleybalvereniging Oer 't net een Kids volleybaltoernooi gehouden op het Sportpark te Ee. Dit in samenwerking met de Feestcommissie.  Het Kleintje Dorpsfeest was een mooie aanleiding om ook voor de jonge kinderen samen te volleyballen, om 19 uur volgde het Buurtvolleybaltoernooi. Samen sporten en gezelligheid ten top!!

Lees Meer

Volleybaltoernooi


 Volleybalvereniging Oer 't Net Ee organiseert vrijdag 1 juli een volleybaltoernooi voor kinderen uit groep 5,6,7 en 8 uit Ee, Engwierum e.o. Lijkt t jou leuk de volleybalsport eens te proberen of ben je al volleybalfan? Dan is dit een leuke activiteit!

Entree is gratis

Locatie: Sportveld Ee

Aanvang: 15 uur

Kom gezellig langs, dan maken we er een sportieve middag van!

Volleybalvereniging Oer 't Net   Ee

Lees Meer

Meisjesteam N6 van Oer 't Net Kampioen!!!!


Het jongste meisjesteam van Volleybalvereniging Oer 't Net is Kampioen!!  De meiden hebben het afgelopen seizoen hun uiterste best gedaan in de wedstrijden en dit resulteerde in een mooi kampioenschap. We hopen dat ze volgend seizoen ook weer zullen schitteren op het veld en willen hun dan ook hartelijk feliciteren met deze prestatie en veel succes wensen in het volgende seizoen.

Lees Meer

Bowlen als afsluiting seizoen!


Zaterdag 7 mei gingen we als  afsluiter van het seizoen Bowlen in Dokkum. Alle 2 meidenteams waren aanwezig en hebben hun best even gedaan. Iets anders dan volleybal, maar erg leuk zo met zijn allen het seizoen af te sluiten!!

Lees Meer

Volleybalmeiden Oer 't Net kampioen!!!


In Ureterp moest t gebeuren. De kampioenswedstrijd. Er zat gezonde spanning op. Heel veel supporters waren mee. En dat de meiden dan hun beste wedstrijd bewaren voor de kampioenswedstrijd is extra knap. De meiden van trainster Froukje Sikkema pakten de eerste twee sets, waar ze in beide sets op een behoorlijke achterstand kwamen. Maar goede services, aanvallen en reddingen zorgden ervoor dat ze de wedstrijd met 2-1 wonnen! Na het laatste fluitsignaal ging het dakerf van vreugde! En natuurlijk: succes moet je vieren, dus het bleef nog lang onrustig in de Mac in Drachten!

Lees Meer

Jeugdsponsoractie levert mooi bedrag op voor Oer 't Net


 De Jeugdsponsoractie van Poeisz Kollum heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Volleybalvereniging Oer 't Net. We willen hierbij iedereen bedanken die muntjes voor ons gedoneerd heeft!

Lees Meer
volleybal-plaatje

Ledenvergadering Volleybalvereniging


Op woensdag 20 april  om 19.45 uur zal de ledenvergadering van Volleybalvereniging Oer 't Net plaatsvinden in de Jister te Ee. 

Alle leden van de vereniging zijn welkom. 

Lees Meer

Nieuwe sponsorshirts Yachtsupplier leiden tot overwinning!!


Het meisjesteam van Volleybalvereniging Oer't Net speelde 17 februari in nieuwe shirts, gesponsord door de Familie Kok van Yachtsupplier uit Ee. De kampioen van vorig jaar DTC De Roeken waren niet opgewassen tegen deze getalenteerde meiden. Ze zijn nog maar net gestart en hopen dat ze nog ver gaan komen in deze competitie. De prijs voor het mooiste shirt hebben ze alvast gewonnen!

Lees Meer
Poeisz-foto-clubactie jeugd Sponsor Actie Poiesz 2022

Jeugd Sponsor Actie 2022


 Steun Volleybalvereniging Oer 't Net met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Kollum.

Lees Meer