E74DE3FD-08C3-4509-99D9-D1E2F1C02B29

Filmavond voor de jeugd van het voortgezet onderwijs


 Hallo jongens en meiden van het voortgezet onderwijs.

Wij willen jullie uitnodigen voor een gezellige filmavond in het jeugdhonk It Skûlplak.

Op woensdag 27 oktober om 19.30 voor de meiden/jongens van klas 3 en hoger.

Op donderdag 4 november om 19.30 voor de meiden en jongens van klas 1, 2 en 3.( De tijd kan nog aangepast worden, dit hangt van de opgave af of dit in 1 of 2 groepen past).

We hopen jullie allemaal te zien en er een gezellige avond van te maken.

Groeten van de jeugdouderlingen.

Graag van te voren even doorgeven of je komt.

Dit kan bij Jitske(0627353232), Sippy(0630824835) of Metsje(0615624166)

Lees Meer
koffieochtend

Koffie-ochtend 01-11-21


Op 1 november 2021 is er in het Anker Inloop met koffie vanaf 9.30 uur; 10.00 uur starten we. Gast deze ochtend is mw.Henriët Poot van Christenen voor Israël. Zij houdt een lezing over een koffer met Joodse gebruiken. U bent allen van harte welkom deze ochtend! Graag wel van te voren opgeven bij één van de ouderlingen. 

Lees Meer

Knutselmiddag woensdag 20 oktober


 Hallo jongens en meisjes van de basisschool, 


In de herfstvakantie organiseren we een Knutselmiddag, op woensdag 20 oktober van 14 tot 16 uur in het Anker. Kom je ook? 


Van de Kindernevendienst 

Lees Meer

Zondag 3 okt Kindernevendienst-XL


Komende zondag, 3 oktober, is er weer een Kindernevendienst XL. Vanaf 9.20 uur zijn alle kinderen van de basisschoolleeftijd van harte welkom in het Anker. We gaan deze ochtend o.a. wat moois maken met alle schelpen die we afgelopen zondag bij het Wad hebben gevonden. Was je daar niet bij, geen probleem, we hebben extra schelpjes gezocht. De KND-XL is van 9.20 tot ongeveer 10.30 uur. Graag zien we jullie dan! 

Lees Meer
IMG_1282

Nieuw kerkelijk seizoen in Ee met Escaperoom van start gegaan


We mochten zondag 19 september de start van het kerkelijk seizoen met elkaar vieren. Het thema van deze dienst was; Nu en de Toekomst. De startzondag begon met koffiedrinken in het Anker. De kerkdienst startte om 10.00 uur waarna we na het welkom, gebed en zang uiteen gingen in 7 groepen.

De groepen gingen uiteen in en rondom de kerk en speelden een Escaperoom. Onder leiding van spelleiders werden 9 rondes gespeeld (puzzel, muziekfragmenten, raadsels, foto ronde, doolhof, zoek de verschillen en vragen enz). Per ronde konden letters worden verdiend waarbij de letters 1 woord moesten vormen waarmee ontsnapt kon worden uit de Escaperoom. Er werd fanatiek gestreden en goed samengewerkt door jong en oud. Het woord wat er uit moest komen was: Verbondenheid. Uiteindelijk bleek iedereen het woord te hebben geraden waarna ze konden ontsnappen uit de escaperoom.

Na de escaperoom hebben we deze feestelijke ochtend afgesloten in de kerk. Dominee Timmer had voor ons een mooie boodschap passende bij het jaarthema en de dienst. Na een gebed door pake Ale en kleinzoon Anne Folkert en het zingen van de zegebede kwam er een einde aan de geslaagde ochtend. Op naar een mooi kerkelijk seizoen!


Lees Meer

Startactiviteit Kindernevendienst zondag 26 september


Op zondag 26 september beginnen we weer met de Kindernevendienst. We gaan deze ochtend met elkaar op pad.  We verzamelen 9.20 uur bij/in het Anker. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te gaan. 

Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd
Lees Meer
zonnebloem

Zonnebloemwedstrijd 2021


Wie heeft de grootste zonnebloem gekweekt? Er waren veel fanatieke kwekers in onze gemeente, met mooie resultaten.

Uitslag:

1. Sietse Meinsma 327 cm

2. Raymond en Nellie Hoekstra 317 cm

3. Bert Zijlstra 310 cm

De winnaars kregen een koffie/theepakket. Gefeliciteerd!


De winnende zonnebloem van Sietse Meinsma
Lees Meer

Startzondag


Zondag 19 september willen wij met elkaar “vieren” dat het kerkelijk seizoen weer van start gaat. Om half 10 staat de koffie/thee/fris en wat lekkers klaar. Vervolgens start de dienst om 10 uur. Geschikt voor jong en oud. Er is kinderoppas voor de allerkleinsten. 

Lees Meer