De Scherpschutters winnen spannende finaleavond open Jister koersbalkampioenschap!

Na een zinderende finaleavond, waar liefst 12 teams zich voor hadden geplaatst, mag het team De Scherpschutters, bestaande uit Klaas, Marco, Gerrit en Foppe Marten zich een jaar lang koersbalkampioen van Ee noemen.
Er werd deze avond op het scherpst van de snede gestreden waarbij het halverwege de avond nog alle kanten op kon gaan wie zich aan het eind van de avond tot koersbalkampioen mocht laten kronen.
Toen de kruitdampen waren opgetrokken en de punten waren geteld bleek er nog steeds niet een winnaar te zijn, team De scherpschutters en team It fjouwerkante Boltsje hadden namelijk allebei 32 punten gescoord.
Een echte shoot out moest de beslissing brengen wie zich kampioen mocht noemen en wie genoegen moest nemen met de tweede prijs.
Het werd snel duidelijk dat sommige spelers toch wel wat moeite hadden met deze spannende situatie en onder de indruk waren van de atmosfeer en de grote groep toeschouwers om de mat heen.
Op het eind wist team De Scherpschutters toch iets beter met deze situatie om te gaan en werden dus de nieuwe koersbalkampioen.
Uitslag:
1e plaats De Schepschutters
2e plaats It Fjouwerkante Boltsje
3e plaats Stienfeksterwei.

We mogen terug zien op drie prachtige wedstrijdavonden in ons Dorpshuis!
Fashion bingo!
Koersbal in de Jister

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/