"Laatste eer Ee" neemt afscheid van Auke Veenstra.

Auke Anne Veenstra was jarenlang bode van begrafenis vereniging "De Laatste Eer" in Ee. Bij dat feit wilde voorzitter D. Zijlstra graag even stil staan, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op de vrijdagavond in dorpshuis "De Jister". Auke was jarenlang inwoner, en actief in Ee. De laatste 13 jaar woont hij samen met zijn gezin in De Westereen.

Veenstra begon in 1978 als drager van de begrafenisvereniging. In de periode van 1982 tot 1984 was hij reserve bode. Vanaf 1984 tot heden was hij de vaste bode van de Laatste Eer. Namens het bestuur werd Veenstra bedankt voor de bewezen diensten en de fijne samenwerking. Maar liefst 35 jaar lang een zwaar, maar ook een dankbaar vak uitoefenen, waar niet iedereen voor in de wieg gelegd is.
In Ee e.o. verzorgde Veenstra ruim 450 uitvaarten. "Hast een heal doarp" memoreerde Auke in zijn dankwoord. Namens het bestuur en de dragers werd hij bedankt voor al die jaren trouwe dienst bij De Laatste Eer in Ee en nam hij de bijbehorende cadeau's in ontvangst.

Op de foto: Minke Rottiné van "De Laatste Eer" overhandigd Auke Veenstra een prachtig bloemstuk.

Foto: © FotoBuKro.nl

Verslag ledenvergadering "de laatste eer"
Verslag ledenvergadering uitvaartvereniging 'de La...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/