13 mei 2006: De tweede ledenpartij van KV "de Trochsetters"

 

ImageDe weergoden waren ons goed gezind want het was prima kaatsweer en op een paar druppels na bleef het droog. Deze partij werd mogelijk gemaakt door Veenma mechanisatie Niawier en Kobus dakbedekking Garyp. Ondanks het feit dat het tweede van VV Oostergo de kampioenswedstrijd moest spelen hadden zich toch nog 7 parturen opgegeven. Klik op ´lees verder´ voor het complete verhaal

Het complete verhaal

Om half een stuurde JW Heins de eerste zes parturen het veld in. Omdat er 7 parturen waren moest er worden gewacht tot partuur 7 ook hun eerste partij gekaatst had.In de tweede omloop was in de winnaarsronde partuur Harm Sijtsma, Froukje Wolters en Aaltje Sipma-Minnema met 5-1 en 6-6 te sterk voor partuur Raymond Hoekstra, Diemer Meirink en Coby Heeringa.

Image

Zodat dit partuur in de finale aan moest treden tegen het partuur van Aletta Sipma, Jacco de Jong en Richtsje Sipma-Wieringa dat een staand nummer had. De finale werd gewonnen door Aletta Sipma cs. In de finale van de verliezersronde een hele spannende partij met uiteindelijk alles aan de hang. Op deze stand was het aan Teke om de partij te beslissen.

Image

Teke kon deze grote druk wel aan want hij plaatste een vliegende zitbal op de voorinse Marten Jan Borger die met zijn nieuwe handschoen de hele middag geen bal vertrouwd was, maar nu het antwoord schuldig moest blijven.

Image

Na de wedstrijd werden de prijzen door JW op het veld uitgereikt.

1 ste prijs: Aletta Sipma, Jacco de Jong en Richtsje Sipma-Wieringa.

Image

2 de prijs: Aaltje Sipma-Minnema, Harm (bang foar froujlu, dy´t tichtby komme) Sijtsma en Froukje Wolters

Image

3 de prijs: Jan Willem Heins, Fokke Meirink en Teke Meindersma.

Image

4 de prijs: Marten Jan Borger, Alexander Zuidersma en Sipke Meindersma.

Image

 

8 juni 2006: Lars de Jong en Anna Eelkje de Jong w...
Competitiekaatsen voor de B-klasse en Dames bij de...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/