24 september 2006: Veel prijzen in Húzum

 

ImageZondag 24 september was de laatse dag om nog even alle agressie weg te slaan! Daar moest men wel heel vroeg voor uit het bedje! Maarja, even bikkelje hje! Klik op ´lees verder´voor het complete verhaal geschreven door Aant Pieter Wijnsma.

 

Het complete verhaal

Daar ging de reis dan. Taxi Durk bracht de boys ut Ie en omstreken naar het heilige gras van OG. De Boys waren, Partoer 1 Harm Sijtsma, B.van Kuiken en Sipke (nog een paar namen) Meindertsma. Partoer 2 A.P "Poedel" Wijnsma, Gerrit "Kieviet" de Jong en Teakele Pieter Meindertsma. Partoer 3 Hendrik Roel "de Grutte" Woudstra, Eelke Idsardi en Good old J.W Heinz. Gezellig groepje vandaag. Marre, na een super sterk bakkie koffie ging het los! Harm moest meteen Gerrit! Underdog Team Gerrit konden goed mee komen. Op een stand van 5-5 6-6 werd het met in zitbal beslist in het voordeel van Harm. Gerrit moesten verder in de afvalronde waar ze het tot de finale schopten. Maarja, een 2e plek, meer zat er niet in vandaag! Aan het spraakwater dan maar! Wie er meer aan het spraakwater zaten waren , H.J en friends. na 2 omlopen was het gebeurd en konden aanschuiven bij Gerrit en Friends. Intussen waren Harm al  in de finale beland. De mannen sloegen als hynders. Niet te stoppen!
De krans ging met naar Ee. Harm was koning vandaag! Na de priis uitreiking werd er nog lang nagepraat en drinkies genuttigt! Was een leuke dag. Tot een andere keer!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

21 Oktober 2006: Prachtig afsluitingsfeest van K.V...
Froulju fan Ie haadklassers wurden!!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/