25 juni 2005: Zonnige ledenpartij KV "de Trochsetters"

 

ImageEE- Zaterdag 25 juni hield kaatsvereniging de Trochsetters weer een ledenpartij. De sponsor van deze partij was bouwbedrijf Geveke uit Heerenveen. Onder ideale kaatsomstandigheden werd gestreden om de prijzen. Klik op "Lees verder..." om het complete verhaal te lezen.Het complete verhaal:


Bij de dames waren vier parturen die in een competitie streden om twee prijzen. In de eerste omloop waren Jeannet Sipma en Ytsje de Vries met
5-1 6-6 te sterk voor Nynke Woudwijk en Richtsje Eisinga en waren Alie de Bruin en Christine Heins met 5-1 6-4 een maatje te groot voor Marja Braaksma en Miranda Leystra.

In de tweede omloop wonnen Jeannet en Ytsje van Marja en Miranda met 5-3 6-4 en wonnen Alie en Christine in een spannende partij van Nynke en Richtsje met 5-5 6-2. Zo kregen we in de derde omloop een echte finale tussen Jeannet en Ytsje tegen Alie en Christine die beide de eerste twee partijen wisten te winnen. Deze partij werd gewonnen door Alie en Christine die daarmee de kransen wisten te bemachtigen.

Bij de heren waren zeven parturen die drie keer moesten kaatsen en elke omloop een partuur bleef staan. In de eerste omloop waren de zeven punten voor Balling van Kuiken c.s., Julius de Jong c.s., Fokke Meirink c.s. en Durk Tuinenga c.s. In de tweede omloop walsten Julius c.s. met 5-0 6-0 over Renze de Jong c.s. heen en won Fokke c.s. met 5-4 6-6 van Durk c.s. het partuur van Balling bleef staan en kreeg zo ook zeven punten. Omdat Balling c.s. met 5-4 6-2 won hadden ze meer tegeneersten dan Julius c.s. die de derde omloop bleven staan en zo de kransen wonnen.

Uitslag Dames: 1.Alie de Bruin en Christine Heins; 2. Jeannet Sipma en Ytsje de Vries.
Uitslag Heren : 1.Julius de Jong, Hendrik Woudstra en Martijn Jolink; 2.Balling van Kuiken,
Raymond Hoekstra en Pieter Knoop; 3.Fokke Meirink, Sipke Meindersma en Andries Wouda.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

30 juni 2005: Eelke Idsardi terechte koning Paling...
25 juni 2005: Froukje, Aletta en Aukje verrassen o...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/