Boerenpartij junioren 11-08-2012

ImageDe jeugd van k.v. de Trochsetters uit Ee keatste de boerenpartij. Voor een compleet verslag en foto's klikt u op "lees verder"

Boerenpartij voor de jeugd van Ee

Voor het eerst in de kaatsgeschiedenis van Ee was er in de bouwvak een boerenpartij voor de jeugd van K.V de Trochsetters
Maar liefst 25 agrariërs  uit Ee  e.o. waren  bereid om deze speciale bouwvak partij te sponsoren.
Dit had tot gevolg dat sommige mensen vroegtijdig hun vakantieadres moesten verlaten omdat de kinderen anders niet van partij konden zijn.
Om half 10 begonnen er maar liefst 34 kinderen vol overgave aan de wedstrijd. Vanaf de stropakken volgden de vele toeschouwers de wedstrijden. Er werd vooral genoten van het leuke en sportieve kaatsspel die de kinderen lieten zien. De kinderen waren in 4 verschillende poules verdeeld, het beginnerspel, de welpen, de B en A klasse. Bij het beginnerspel werd er vier geloot , na vier omlopen bleek dat Tineke Borger en Chantal v/d Veen de meeste eertsten hadden en de krans omgehangen kregen, de tweede prijs ging naar Esther Wolters en Johannes Reitsma. Bij de welpen vier parturen die een competitie afwerkten. Met 16 eersten was de tweede prijs voor Nynke Holwerda en Alie Renske Tibma en met een eerst meer gingen de kransen naar Esther Sytsma en Alie Jellema. De finale in de B klasse ging tussen Femke Haaksma/ Eelke Veltman en Demi Hoekstra/Jelle de Boer. Het werd een spannende strijd die Demi en Jelle met 5-3 6-2 wisten te winnen In de A klasse gingen de kransen naar Anna Bouma en Riemer Hoekstra, zij wisten al hun partijen te winnen, de tweede prijs was voor het partuur Tessa Hoekstra en Meindert de Jong. De prijsuitreiking werd gedaan vanaf een boeren wagen volgeladen met prijzen. Voor elke deelnemer was er op deze boerenpartij een prijs, die gerelateerd was aan de ondernemers die deze prachtige kaatsdag mogelijk hadden gemaakt.
Voor de jeugd volgt nog een partij in 2012 namelijk de beurspartij op 17 augustus. Voor meer informatie zie www.kvdetrochsetters.nl  

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Boerenpartij senioren 11-08-2012
Pearke keatsen 09-08-2012

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/