Boerenpartij zaterdagmiddag 13 aug 2016

ImageS,middags werd de boerenpartij gespeeld. Voor het verslag en foto's klikt u op "lees verder"

Alweer een schitterende bouwvakpartij gekaatst. Deze keer gesponsord door de agrariërs van Ee en omgeving. Er werd deze middag gekaatst voor rijkelijk gevulde tassen (samengesteld door de Coop Anjum) en elke kaatser kreeg een zak aardappelen mee naar huis, mede mogelijk gemaakt door B. Hansma. Dus voor iedereen prijs. Prachtig! Helaas waren de weergoden ons wat minder gezind. ’s Middags een paar buien over de kaatsers en toeschouwers heen. Maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.
Er stonden weer 37 fanatieke kaatsers op de lijst, schitterend! Een aparte A-klasse met 5 parturen en een B-klasse met maar liefst 9 parturen.
In de B-klasse gingen de mooie gevulde tassen naar: 1e prijs: Jelle de Boer, Gauke Bouma en Johannes Reitsma. Dit was Johannes Reitsma z’n 3e kaatswedstrijd ooit. En er dan nu al vandoor gaan met de krans. Schitterend. Ee heeft er een nieuw kaatstalent bij!
De 2e prijs was voor: Jasper van der Veen, Gosse Hoekstra en Meindert de Jong. En de 3e prijs: Gerrit de Jong, Alianne Knoop en Alberdina Reitsma. In de verliezersronde waren de prijzen voor: 1e prijs verliezersronde: de gebroeders Andele en Rutger Veltman en Gerlof Halma. 2e prijs verliezersronde: Pier Reitsma, Krisitine Postmus en Harm Kroodsma.
In de A-klasse moest er 4 keer worden gekaatst. Uiteindelijk gingen de kransen en de mooie gevulde tassen naar de neven Julius de Jong en Lars de Jong. De 2e prijs was voor: Feije Wiersma en Marten Wouda.
De prijzen werden uitgereikt door 2 van de agrariërs, Melle-Pieter Prins en Klaas Postmus. Agrariërs van Ee en omgeving bedankt!!
Aanstaande donderdag 18 augustus staat de Koningspartij op het programma. Je kan je opgeven als partuur. Het partuur moet min. een man of vrouw bevatten. Ook moet 1 van het partuur lid zijn van KV De Trochsetters of woonachtig zijn in Ee. Ook kun je, je als éénling opgeven. Er wordt dan een partuur voor je samengesteld. Opgeven kan t/m donderdag 18 augustus 10 uur. Tot dan!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Slotavond k.v. de Trochsetters
Boerenpartij jeugd 13 aug 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/