Eerste jeugdpartij KF de trochsetters 2016

ImageVoor het complete verslag klikt u op "lees verder"

Op vrijdag 13 mei vond de eerste jeugdpartij van K.F. De Trochsetters plaats.
Deze partij werd gesponsord door ABZ Diervoeders.
Er had zich het recordaantal van 43 jeugdleden opgegeven.
Deze avond werd er gekaatst in vier klassen.
Bij de beginners waren er 3 parturen, die 3 omlopen kaatsten.
De eerste prijs was uiteindelijk voor het partuur van Nynke de Haan en Ivar Stellema.
Zij kregen als eersten de kransen omgehangen.
Bij de welpen was er een grote deelname van maar liefst 15 kaatsers. De 5 parturen kaatsten 5 omlopen. De tweede plaats was uiteindelijk, na een spannende wedstrijd, voor Annet Haaksma, Amarens Postma en Ids Bouma. Eén partuur wist alle wedstrijden te winnen. Dit was het partuur van Willianke Sipma, Tjipke Jan Borger en Jannieck Wouda. Zij wonnen de eerste prijs en daarmee de kransen.
Bij de pupillen streden 6 parturen om de prijzen. Zij kaatsten in twee poules. Het partuur van Ingrid Wouda en Thomas Boersma, tweede in hun poule, won de strijd om de derde plaats.
De finale werd gekaatst door de poulewinnaars.  Pier Jan Reitsma en Marijke Kuperus kaatsten in de finale tegen Esther Wolters en Anouk Kingma. Esther en Anouk wonnen en konden de kransen mee naar huis nemen. De tweede prijs was voor Pier Jan en Marijke.
Bij de oudste jeugd waren er vier parturen, die in drie omlopen tegen elkaar kaatsten. Het werd een spannende strijd tussen de parturen van Marten Wouda en Jelle de Boer. De strijd om de eerste plaats werd beslist in de derde omloop, waarin beide parturen tegen elkaar uitkwamen. Het partuur van Jelle de Boer, Iris Hoekstra en Esther Sytsma delfde uiteindelijk het onderspit tegen Marten Wouda en Eelke Veltman met 5-2 6-4, die daarna de kransen kregen omgehangen.

 

Ledenpartij senioren 20 mei 2016
Eerste partij Koningsdag 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/