Ledenpartij senioren 20 mei 2016

ImageVoor het complete verslag en foto's klikt u op "lees verder"

Onder schitterende weersomstandigheden werd er door de senioren voor de 2e keer dit seizoen gekaatst. Deze partij werd gesponsord door Loonbedrijf G. Postma en Dorpshuis De Jister.
4 parturen stonden er op papier, welke gingen strijden voor een 1e of 2e prijs.
De 1e omloop werd een omloop die snel beslist werd. Het partuur Riemer Hoekstra, Rennie Schreiber en Gauke Bouma won met gemak(5-2 6-2) van het partuur van Eelke Idsardi, Fokke Meirink en Grytsje Haaksma. Het was duidelijk dat het voor het gehele partuur van Eelke Idsardi de 1e keer kaatsen was voor het seizoen, zij moesten nog warm draaien. Aan de andere kant ging de winst naar Harm Sijtsma, Gerlof Halma en Richtsje Eisenga. Zij stonden voortreffelijk te kaatsen en hoefden duidelijk niet warm te draaien. Het partuur Pieter Wouda, Jan-Klaas de Graaf en Antje Mossel heeft het ze nog wel even moeilijk gemaakt, maar uiteindelijk konden ze het niet winnen en verloren met 3-5 0-6.
De 2e omloop werd een omloop met 2 mooie wedstrijden. Het partuur van Richtsje Eisenga wist door een schitterende zitbal van Richtsje Eisenga nipt te winnen met 5-5 6-4 tegen het partuur van Grytsje Haaksma. De wedstrijd tussen het partuur van Rennie Schreiber en Antje Mossel werd ook een mooie wedstrijd om naar te kijken. Helaas, kon het partuur van Antje Mossel de winst niet pakken. Door een prachtige bovenslag van Rennie Schreiber wonnen zij de 2e omloop met 5-3 6-2.
Een echte finale dus in de 3e omloop. De wedstrijd voor de eer tussen het partuur van Eelke Idsardi en Pieter Wouda werd nog een spannende en mooie wedstrijd. De parturen waren goed aan elkaar gewaagd en maakten er een 5-5 6-6 van. De winst was uiteindelijk voor het partuur van Eelke Idsardi.
De finalewedstrijd werd nog echt spannend. De parturen Riemer Hoekstra en Harm Sytsma waren goed aan elkaar gewaagd. Eerst leek het erop dat het partuur van Harm Sytsma met de kransen naar huis zou gaan. Zij stonden voor met 3-1. Echter wisten Riemer Hoekstra, Rennie Schreiber en Gauke Bouma door een voortreffelijk kaatsspel dit om te buigen en gingen zij uiteindelijk door een winst van 5-4 6-2 met de kransen naar huis.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Ds. Veldman jeugdkaatspartij in Ee
Eerste jeugdpartij KF de trochsetters 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/