Slotavond 2014

ImageVoor het complete verslag en foto's van de slotavond klikt u op "lees verder"

Slotavond 14 november

Veel jeugdleden kon de de kaatsclub op de slotavond begroeten. In totaal waren er meer dan 60 mensen. Een mooie opkomst tijden het eindfeest.

Op het programma een quiz, de prijswinnaars van het competitiekaatsen, huldiging prijswinnaars Ald Meijers en PC Dames en werden er enkele vrijwilligers bedankt.

Bij de Welpen werd Esther Wolters gekroond tot kamioene. Zij pakte de meeste punten met het competitiekaatsen. Anouk Kingma pakte het zilver en Willianke Sipma en Amarens Postmus deelden een bronzen medaille. Alie Renske Tibma won de eerste prijs bij de B-jeugd, voor Anna Reinouw Tibma en Nynke Holwerda. Femke Haaksma stond op de hoogste trede bij de A-jeugd. Jelle de Boer en Marten Wouda completeerden het podium. Bij de Senioren werd Richtsje Borger kampioene van de Dames. Aaltsje Sipma werd tweede voor Rennie Schreiber. Bij de Heren triomfeerde Riemer Hoekstra. Lieuwe-Jan Huisman pakte het zilver en Sven de Jong greep een keurige derde prijs.

Louise Krol en Baukje Kroodsma werden in het zonnetje gezet. Zij presteerden erg goed tijdens de Ald Meijers. Deze belangrijke kaatswedstrijd op KNKB niveau telt zwaar mee. Als duo bereikten ze de finale. Helaas konden ze daarin Wommels niet verslaan. Toch een prima prestatie, tweede! Dit gold ook voor Sjoukje Visser. Zij pakte een tweede prijs op de belangrijke Dames PC. De drie dames werden bedankt en kregen een mooie attentie.

Dan de vrijwilligers... we kunnen er niet zonder. Het is altijd lastig om mensen met naam en toenaam te benoemen. Toch waagde de kaatsvereniging een poging. Renze de Jong werd bedankt voor zijn muzikale inzet. Burt voor zijn fotoreportages en Sven de Jong voor het vele velden leggen. Daarnaast kreeg Germien een vleespakket. Zij was tijdens de bouwvak een vast waarde. Allen dank, en natuurlijk ook alle andere vrijwilligers!

De kaatsquiz. Het slot van de kaatsavond. De gezusters Krol (Grietine en Louise) pakten de eerste en tweede prijs. Daarnaast nog vier winnaars. Gefeliciteerd!

Na de uitreiking kon iedereen DJ Renze bewonderen. Hij draaide als vanouds en speelde door tot in de late uurtjes. Iedereen bedankt voor de medewerking en voor de komst naar het dorpshuis.

Op naar het volgende seizoen!

Kv de Trochsetters

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Eerste partij 2015 een feit !
Laatste bouwvakpartij 2014

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/