Slotfeest 2011 De Trochsetters

ImageVoor een verslag en foto's van het slotfeest op 28 oktober 2011 klikt u op "lees verder" NK huldiging tijdens slotfeest KF. De Trochsetters

Ee – 28 oktober – Tijdens het slotfeest van kaatsvereniging “De Trochsetters” werden de dames Froukje Wolters, Sjoukje Visser en Aukje van Kuiken in het zonnetje gezet voor het behalen van de Nederlandse titel op het NK dames op 18 juni 2011 te Amsterdam.

Het welkomstwoord was voor voorzitster Sieb Vegter, waarna de nieuwe kledinglijn door twee bestuursleden en jeugdleden van de kaatsvereniging werd gepresenteerd.
Na deze presentatie werden de prijzen voor het competitiekaatsen voor zowel de jeugd als de senioren uitgereikt en werden de trainers van de vereniging bedankt voor hun geweldige inzet van het afgelopen jaar.
Na de pauze vond de huldiging van de dames plaats. Zij werden toegesproken door enkele sprekers, waaronder Wethouder mw. de Graaf en voorzitter van kaatsvereniging Amsterdam Lolke Bierma. De dames ontvingen van de kaatsvereniging een mooi glassculptuur.
Ook de tweede prijswinnaars Grou met kaatsters Nynke Sinnema, Debora Oosterman en Afke Hylkema ontvingen een kleine attentie.
Na het officiële gedeelte, dat door een dankwoord van de dames zelf werd afgesloten,  zorgde de muziekband “De Trochsetters”, dat naar de kaatsvereniging is vernoemd, voor de gezellige afsluiting.
Hierna konden de dames nog diverse felicitaties in ontvangst nemen.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Spaar de munten !!
Gezellige drukte op Dokkumerpartij 20-08-2011

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/