Trio Sip Jaap Bos winnaars knkb heren senioren kaatswedstrijd in Ee

Image9 juni 2007: Kaatsvereniging de Trochsetters e.o.Ee had de knkb senioren heren zaterdag op bezoek. Deze del wedstrijd werd gesponsord door de Rabobank Noord Oost Friesland. Er stonden 15 partuur op de lijst, en de scheidsrechter voor deze dag was: G.A. Torensma. Er waren ook een aantal kaatsers uit deze regio die zich hadden opgegeven. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.

Image9 juni 2007: Kaatsvereniging de Trochsetters e.o.Ee had de knkb senioren heren zaterdag op bezoek. Deze del wedstrijd werd gesponsord door de Rabobank Noord Oost Friesland. Er stonden 15 partuur op de lijst, en de scheidsrechter voor deze dag was: G.A. Torensma. Er waren ook een aantal kaatsers uit deze regio die zich hadden opgegeven. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.Het complete verhaal

Gerben Hein Wijtsma uit Lioessens met zijn maten Bauke Dijkstra, Easterein en Erik Zittema, Berlikum wonnen de eerte omloop, en verloren de tweede omloop nipt met  5-5 6-2 van de latere winnaars Sip Jaap Bos, Anjum en de 2 bijgelote maten Pytrik Hiemstra, Easterein en Jan Eeltje van der Meij, Berlikum. Julius de Jong, Ee met Feiko Broersma, Easterlittens, Allard Visser, Schettens moesten het opnemen tegen Douwe Anema, Nes ( D ) , Geert Dijkstra, Winsum en Hille Saakstra, Groningen. Dit werd een overwinning voor Julius en cs.met 5-4 6-4

De tweede omloop werd nipt gewonnen door het partuur Julius de Jong met 5-5 6-6 Jelle Jaap Stiemsma , Lioessens ,Dennis Winjeterp, Dongjum, en Jelmer Jan Faber, Oude Bildtzijl verloren de eerste omloop van de latere premiewinnaars Johan Diertens, Dronrijp, Frederik van der Meij, Berlikum en Martijn Olijnsma, Hijum. Andries Zijstra, Ee, Hielke Miedema, Menaldum en Hijltje Bosma, Makkum wonnen de eerste omloop, maar gingen in de tweede omloop eraf met 5-3 6-2 tegen Johan Diertens cs. Wiebe Wessel Bos, Anjum en Wilbert Hiemstra, Lioessens met Klaas Goodijk, Winsum verloren met 5-4 6-4 in de eerste omloop.

Door het draaien van de wind moesten de perken worden omgelegd voor we met de halve finales konden beginnen. Het partuur Julius de Jong en cs waren uitgekaatst in de halve finale en verloren met 5-2 6-2  van de latere winnaars van deze dag Sip Jaap, Anjum en cs. De andere halve finale ging tussen de Johan Diertens, Dronrijp en cs dezen wonnen met 5-2 6-4 van  Leo Vogels, Firdgum, Sjoerd Boonstra, Akkrum en Pieter van Althuis, Peins.

De finale tussen partuur Sip Jaap Bos en cs en Johan Diertens cs. ging tot 3 eersten gelijk op, toen raakte Martijn Olijnsma, Hijum van het partuur Johan Diertens  geblesseerd en heeft hij de partij als balkeerder uitgekaatst. Hier profiteerde het partuur Sip Jaap Bos van en konden de wedsrtijd naar zich toe trekken.Die werd uitgemaakt met een bovenslag op 5-4 6-4 in het voordeel van Sip Jaap Bos en cs.

Na een mooie kaatsdag werden de prijzen uitgedeeld aan de winnaars. De volgende knkb wedstrijd in Ee is zaterdag 14 juli en dan ontvangen ze de dames senioren en 3ejaars  meisjes.

Onze eerst volgende ledenwedstrijd is op zaterdag 16 juni `t Wjirmke en Taxi de Jong partij. De jeugd wedstrijd van 14 juni gaat naar donderdag 21 juni.


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image

16 juni 2007: Sipma cs. de sterksten van de ’t Wji...
Boazum verrast Ee

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/