Foto's en volleybal verslag feestweekend

Foto's en verslag van het volleybaltoernooi onder de buurten en de spellen (survival) tocht van 8 en 9 juli 2011 staan online. Klik op "lees meer" voor het verslag en de foto's

Buurtvolleybal toernooi  Ee 

Op vrijdag 8 juli kon het buurtvolleybaltoernooi van Oer 't Net te Ee, ondanks een regenachtige morgen, toch doorgaan. Op een zonovergoten sportveld waar de regenbuien omheentrokken werd 's middags gestart met zo'n 30 kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Ee en Engwierum. Er werd fanatiek maar sportief gespeeld door de jeugd, het was opvallend dat ondanks het leeftijdsverschil alle kinderen betrokken werden bij het spel. Na afloop was er voor hen een fraaie medaille.

‘s Avonds waren de ‘ouderen' aan de beurt. Er waren 12 ploegen aanwezig. Na afloop van de poulewedstrijden konden de volgende vier ploegen zich opmaken voor de halve finales: Midhúzen 1, de Skeperij, Hege en Lytse Loane en de Achterwei. Na twee spannende wedstrijden bereikten de Skeperij  en de Achterwei de finale. Midhúzen en de Hege en Lytse Loane mochten strijden om de derde plaats. De Achterwei versloeg de Skeperij met dikke cijfers (26-16) en mocht  na afloop bij de prijsuitreiking in de tent, de wisselbeker mee naar huis nemen. De Skeperij moest genoegen nemen met de tweede plaats en derde werd Midhúzen. Het bestuur van Oer 't Net kan terugkijken op een geslaagde volleybaldag.

 

Winnaars (bijnabeach) buurtvolleybaltoernooi!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/