Dorp Ee

Nieuwjaarsborrel-_20230115-111711_1

Nieuwjaarsborrel Oer 'T Net


 Vrijdag 13 januari werd er een Nieuwjaarsborrel georganiseerd door Volleybalvereniging Oer 't Net. Onder het genot van een hapje en een drankje was er een parcour uitgezet met spelletjes geïnspireerd op het tv programma "De Alleskunner". Spelletjes zoals Pantyslingeren, Ballonblaasspel, pingpongbalgooien enz kwamen allemaal voorbij, waarbij 6 teams streden om de Alleskunner titel. Het nieuwe jaar is hiermee goed ingeluid voor de ze sterk groeiende vereniging. Maar liefst 30 nieuwe leden zijn er afgelopen jaar ingeschreven!

Lees Meer

Wie is de Alleskunner spelmiddag Oer 't net


Vrijdagmiddag 7 januari organiseerde Volleybalvereniging Oer 't Net voor de jeugdteams een spelmiddag met Alleskunner spellen. Spelletjes zoals Pantyslingeren, toiletrolrace, bekergooien enz kwam voorbij, waarbij concentratie en doorzettingsvermogen belangrijk waren. Vier teams streden tegen elkaar. 

Het N6 meisjesteam werd in het zonnetje gezet omdat zij op de 1e plek waren geeïndigd in de competitie.  Een mooie prestatie!

Lees Meer

Oer 't Net volleybalmeiden winnen met overtuiging


Donderdag 8 december was een goeie avond voor de Volleybalmeiden uit Ee. Ze wonnen de wedstrijd van team Avios uit Damwoude!  Deze meiden zijn een mooi team wat de afgelopen periode laat zien dat ze de volleybaltechniek steeds beter beheersen en groeien als team. Een plezier om te aanschouwen. Een fijne afsluiter van het oude jaar en met frisse moed weer starten in het nieuwe jaar.

Het was een mooie avond met, u raadt t al; een heerlijke Big afsluiter bij het voor de jeugd leukste restaurant in de omgeving!!

Lees Meer

Overwinning voor Volleybalmeiden


 Donderdag 27 oktober was een goede wedstrijddag voor de meiden van Volleybalvereniging Oer 't Net uit Ee. Na een spannende wedstrijd wonnen ze van Team Avios uit Damwoude. Dit moest natuurlijk gevierd worden in het welbekende Mac D restaurant waar we passeerden die avond. We gaan voor meer overwinningen!!

Lees Meer

Dorpsfeest volleybaltoernooi Kids


Vrijdag 1 juli werd er door Volleybalvereniging Oer 't net een Kids volleybaltoernooi gehouden op het Sportpark te Ee. Dit in samenwerking met de Feestcommissie.  Het Kleintje Dorpsfeest was een mooie aanleiding om ook voor de jonge kinderen samen te volleyballen, om 19 uur volgde het Buurtvolleybaltoernooi. Samen sporten en gezelligheid ten top!!

Lees Meer

Volleybaltoernooi


 Volleybalvereniging Oer 't Net Ee organiseert vrijdag 1 juli een volleybaltoernooi voor kinderen uit groep 5,6,7 en 8 uit Ee, Engwierum e.o. Lijkt t jou leuk de volleybalsport eens te proberen of ben je al volleybalfan? Dan is dit een leuke activiteit!

Entree is gratis

Locatie: Sportveld Ee

Aanvang: 15 uur

Kom gezellig langs, dan maken we er een sportieve middag van!

Volleybalvereniging Oer 't Net   Ee

Lees Meer

Meisjesteam N6 van Oer 't Net Kampioen!!!!


Het jongste meisjesteam van Volleybalvereniging Oer 't Net is Kampioen!!  De meiden hebben het afgelopen seizoen hun uiterste best gedaan in de wedstrijden en dit resulteerde in een mooi kampioenschap. We hopen dat ze volgend seizoen ook weer zullen schitteren op het veld en willen hun dan ook hartelijk feliciteren met deze prestatie en veel succes wensen in het volgende seizoen.

Lees Meer

Volleybalmeiden Oer 't Net kampioen!!!


In Ureterp moest t gebeuren. De kampioenswedstrijd. Er zat gezonde spanning op. Heel veel supporters waren mee. En dat de meiden dan hun beste wedstrijd bewaren voor de kampioenswedstrijd is extra knap. De meiden van trainster Froukje Sikkema pakten de eerste twee sets, waar ze in beide sets op een behoorlijke achterstand kwamen. Maar goede services, aanvallen en reddingen zorgden ervoor dat ze de wedstrijd met 2-1 wonnen! Na het laatste fluitsignaal ging het dakerf van vreugde! En natuurlijk: succes moet je vieren, dus het bleef nog lang onrustig in de Mac in Drachten!

Lees Meer

Jeugdsponsoractie levert mooi bedrag op voor Oer 't Net


 De Jeugdsponsoractie van Poeisz Kollum heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Volleybalvereniging Oer 't Net. We willen hierbij iedereen bedanken die muntjes voor ons gedoneerd heeft!

Lees Meer
volleybal-plaatje

Ledenvergadering Volleybalvereniging


Op woensdag 20 april  om 19.45 uur zal de ledenvergadering van Volleybalvereniging Oer 't Net plaatsvinden in de Jister te Ee. 

Alle leden van de vereniging zijn welkom. 

Lees Meer