Dorp Ee

volleybal-plaatj_20230914-112034_1

Ledenstop Volleybalvereniging?


 Ledenstop volleybalvereniging?Volleybalvereniging Oer't Net in Ee groeit als kool. De afgelopen jaren zijn er steeds meer leden bij gekomen. Van jong tot oud. Inmiddels kent de vereniging 5 jeugdteams in de leeftijd van 5 tm 14. En daarnaast nog eens 4 senioren teams. Een NEVOBO damesteam dat officiële wedstrijden speelt, een dames recreantenteam, een heren recreantenteam en vers van de pers een gemengd team. Dit gemengde team gaat vanaf dit seizoen ook competitie wedstrijden spelen.De vereniging koerst dit jaar op 100 leden af. Daarmee zijn we bijna de grootste volleybalvereniging in voormalig Dongeradeel. Dus je kunt wel raden wat de doelstelling is van onze vereniging. Daarom gaan we ledenwerfacties doen, zo gaan we rond Sinterklaas het Pipernút-toernooi organiseren voor alle jeugd van de basisschoolleeftijd. Nadere info hierover volgt.Ook gaan we bezig met een kledinglijn, het doel is dat alle leden straks in een sportieve outfit in Ee en omstreken rondlopen.
Ook zullen we in gesprek gaan met het dorpshuis, dit is nu onze trainingslocatie, omdat we door het groeiende aantal leden, ruimtegebrek hebben. Wellicht dat het plafond kan worden verhoogd, de kleedkamers kunnen worden uitgebreid, de douches kunnen worden uitgebreid. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.Zoals je kunt lezen zijn we volop bezig met deze bruisende vereniging. Mocht je ook zin hebben om te gaan volleyballen, of je kent iemand die het leuk vindt om te spelen, geef dat dan door aan een van de bestuursleden. Alvast bedankt.Een sportieve groet van het bestuur van Oer't Net
Jarina Veendorp, Afke de Vries, Sipke Hansma en Klaas Sipma

Lees Meer
Screenshot-volleybal-28-april

Vrijdag 28 april Volleybaltoernooi in de Jister


Geef je tekst hier ...

Lees Meer

Open Volleybaltraining 24 april basisschoolkinderen


Maandag 24 april vindt er een Open Volleybaltraining plaats in de Jister voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8. 

Lees Meer
Ouder-kind-volleybal-_20230419-072438_1

Volleybalteams spelen tegen ouders


Maandag 17 april speelden de jeugdteams tegen hun eigen ouders in dorpshuis de Jister. Mb1 opende de avond waarna om 20 uur het NEVOBO damesteam vervolgde.  Menig ouder kwam ietwat gespannen aan, met de mededeling dat ze nog wel even moesten oefenen voordat het spektakel kon beginnen... De meiden vonden het oomwel een bijzondere ervaring dat hun ouder in het veld stond!

Het was een pittig duel, waar mooie slidings en reddingsacties werden gedaan, de ouders hadden zowaar ook een set gewonnen. Een hele leuke avond uiteindelijk, waar plezier en saamhorigheid voorop stond!


Lees Meer

Oer 't Net Teams spelen tegen de Ouders!!


 Maandagavond 17 april spelen er twee teams van Oer 't net tegen hun ouders.

Om 19.00 uur begint de MB1. Dit team eindigde afgelopen donderdag op de gedeelde eerste plaats in de competitie. Een topprestatie! De ouders kunnen zich dus klaarmaken..

Om 20.00 uur speelt het NEVOBO damesteam. Deze meiden spelen iedere week op hoog niveau hun wedstrijden. Een mooie gelegenheid om deze twee teams te zien spelen. Plaats van handeling dorpshuis de Jister in EE. De koffie staat klaar!

Lees Meer

Spannende Finalewedstrijd Oer 't Net Ie


Op donderdag 13 april vond er een spannende finalewedstrijd plaats in Dokkum. Meidenteam MB1 van Volleybalvereinging Oer 't Net speelde tegen Avios uit De Westereen de finale. De spanning was hoog want de kans was zeer groot dat ons team de winnaar zou worden. De meiden hebben gevochten en zich van hun allerbest laten zien, dit team heeft het afgelopen jaar veel vooruitgang geboekt, dus winnaars hebben we al. Toch ging Avios er met de 1e plaats vandoor... Er is sportief gespeeld en de meiden zijn verrast met een mooie roos om zo het geheel feestelijk af te sluiten!

Lees Meer
Nieuwjaarsborrel-_20230115-111711_1

Nieuwjaarsborrel Oer 'T Net


 Vrijdag 13 januari werd er een Nieuwjaarsborrel georganiseerd door Volleybalvereniging Oer 't Net. Onder het genot van een hapje en een drankje was er een parcour uitgezet met spelletjes geïnspireerd op het tv programma "De Alleskunner". Spelletjes zoals Pantyslingeren, Ballonblaasspel, pingpongbalgooien enz kwamen allemaal voorbij, waarbij 6 teams streden om de Alleskunner titel. Het nieuwe jaar is hiermee goed ingeluid voor de ze sterk groeiende vereniging. Maar liefst 30 nieuwe leden zijn er afgelopen jaar ingeschreven!

Lees Meer

Wie is de Alleskunner spelmiddag Oer 't net


Vrijdagmiddag 7 januari organiseerde Volleybalvereniging Oer 't Net voor de jeugdteams een spelmiddag met Alleskunner spellen. Spelletjes zoals Pantyslingeren, toiletrolrace, bekergooien enz kwam voorbij, waarbij concentratie en doorzettingsvermogen belangrijk waren. Vier teams streden tegen elkaar. 

Het N6 meisjesteam werd in het zonnetje gezet omdat zij op de 1e plek waren geeïndigd in de competitie.  Een mooie prestatie!

Lees Meer

Oer 't Net volleybalmeiden winnen met overtuiging


Donderdag 8 december was een goeie avond voor de Volleybalmeiden uit Ee. Ze wonnen de wedstrijd van team Avios uit Damwoude!  Deze meiden zijn een mooi team wat de afgelopen periode laat zien dat ze de volleybaltechniek steeds beter beheersen en groeien als team. Een plezier om te aanschouwen. Een fijne afsluiter van het oude jaar en met frisse moed weer starten in het nieuwe jaar.

Het was een mooie avond met, u raadt t al; een heerlijke Big afsluiter bij het voor de jeugd leukste restaurant in de omgeving!!

Lees Meer

Overwinning voor Volleybalmeiden


 Donderdag 27 oktober was een goede wedstrijddag voor de meiden van Volleybalvereniging Oer 't Net uit Ee. Na een spannende wedstrijd wonnen ze van Team Avios uit Damwoude. Dit moest natuurlijk gevierd worden in het welbekende Mac D restaurant waar we passeerden die avond. We gaan voor meer overwinningen!!

Lees Meer