Vrijdag 19 nov Sirkelslag Kids

Vrijdag 19 november Sirkelslag Kids

Op vrijdag 19 november is er weer een Sirkelslag Kids. Alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 mogen hieraan meedoen. We spelen van 19.15 tot 21.00 uur in het Anker verschillende spellen en nemen het op tegen honderden andere teams uit heel Nederland. 

Het thema van deze Sirkeslag Kids is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we tijdens Sirkelslag terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs!

We staan stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan? Ook vandaag de dag is er chaos in de wereld. Denk aan de vluchtelingenkinderen uit Griekenland. Zij kunnen wel een lichtpuntje gebruiken in hun leven. 

We hopen dat alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 mee komen doen. Graag zien we jullie Vrijdag 19 november om 19.15 uur in het Anker


Leiding van de Kindernevendienst 

Gemeenteavond 25 nov gaat niet door
Zendingszondag 7 nov; Blide Sjongers niet aanwezig

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/