Volop actie bij nieuwe website dorp Ee

Foto: Burt Sytsma

Al een tijdje is de nieuwe website van Ee te bezoeken. De website commissie ziet een enorme groei in het gebruik en ervaart dit als ontzettend positief. Op dit moment wordt er in samenwerking met de verenigingen uit het dorp de laatste puntje op de i gezet. Zij zijn namelijk allemaal terug te vinden op dit overkoepelende platform voor het dorp.

Ontwikkelingen

Bijna alle verenigingen hebben hun informatie voor de website doorgegeven. De website commissie ondersteunt de verenigingen bij het opstarten, zodat ze er uiteindelijk zelf mee uit de voeten kunnen. Uiteindelijk is het namelijk de bedoeling dat alle verenigingen zelf de berichten gaan plaatsen, en de website commissie de handen er vanaf trekt.

Algemene mail

Naast de verenigingen, zijn ook de bewoners van Ee van harte uitgenodigd om leuke berichten op te sturen naar de algemene mail van de website: redactie@dorp-ee. Deze wordt door een van de websitecommissie beheerd. Dagelijks wordt deze mail in de gaten gehouden door een van de website commissie leden. Input uit het dorp wordt ontzettend gewaardeerd!

Verzoek naar buurtverenigingen

Vanuit de website commissie zijn wij op dit moment op zoek naar de contactpersonen van alle buurtverenigingen van Ee. Graag zouden wij met hen een leuke samenwerking willen aangaan, zodat ook zij de kans krijgen om leuke dingen te plaatsen op de website die zij bijvoorbeeld vanuit de buurt organiseren.

Verzoek naar buurtverenigingen: Graag zouden wij contactgegevens willen ontvangen van een contactpersoon van de buurtvereniging.

Contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


VIDEO: Peer Zaal kijkt terug op nationale bijentel...
Collectanten gezocht in Ee voor MS collecteweek va...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/