Driepunter voor Oostergo

Op een mistig en koud sportpark "De Streng" in Ee ontving vv Oostergo Nicator uit Leeuwarden. Scheidsrechter J. van Os uit Nes (Ameland) had al een hele reis achter de rug voor hij om 14.30 uur startte. De rood-gelen lieten gelijk zien dat ze er vandaag zin in hadden, immers, na de wedstrijd werd de kantine-inrichting officieel overhandigd door de supporters en moest er toch echt reden zijn voor feest.De uitstekend op het middenveld functionerende Halbe Mossel bereikte Lars de Jong en deze schoot onberispelijk in: 1 – 0. In de laatste minuten van de eerste helft liet vv Oostergo doelman Geert de Jong de bal tussen zijn handen en benen doorglippen: 1 – 1.Na de rust was het vv Oostergo die het initiatief nam. Met de vers ingebrachte Julius de Jong werd het 2 – 1. Tot slot maakte Dirk Jan Schreiber de 3 – 1 op miraculeuze wijze.

Supporters Klaas Mossel, Oane Attema, Douwe de Jong en Sake Pieter Loonstra openden de vernieuwde kantine en zanger Jelle Jitse zorgde voor een warme feestvreugde.