Geslaagde slotdag v.v. Oostergo

slotdag23

Op zaterdag 17 juni vond de slotdag van VV Oostergo plaats en wat was het een geslaagde dag! De dag begon om 13:00 uur met een voetvolley toernooi voor de senioren en een 4x4 toernooi voor de jeugd. De sportieve activiteiten werden aangevuld met een water Stormbaan, waar jong en oud op een leuke manier verkoeling konden zoeken.

De senioren genoten van de voetvolley en de jeugd had veel plezier met de 4x4 toernooien. Het was erg leuk en competitief. Er werd hard gestreden, maar er was ook veel gezelligheid en sportiviteit te zien. De kinderen waren erg enthousiast over de Stormbaan en hadden veel plezier met elkaar.

Om 16:00 uur was het tijd voor een huldiging van de kampioenen. Het was een mooi moment om even stil te staan bij de prestaties van het afgelopen seizoen. Daarnaast werden er ook nog enkele leiders en spelers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet en bijdrage aan de club.

Na de huldiging werd er nog lang nagenoten en was het ondanks de warmte gezellig. Er werd gezamenlijk gegeten en gedronken, er werden verhalen uitgewisseld. Een mooie afsluiting van het voetbalseizoen en een mooie start van de zomer.

Namens VV Oostergo willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen weer veel sportieve en gezellige momenten met elkaar te beleven.

Wijbenga Hoveniers opnieuw hoofdsponsor Oostergo
Slotdag 17 juni VV Oostergo

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/