Mededeling bestuur

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers, donateurs, supporters van V.V. Oostergo

 

We beleven als wereldburgers op dit moment een bijzondere tijd. Bijzonder omdat we op dit moment niet kunnen sporten, niet naar school hoeven, niet naar onze opa’s en oma’s mogen, minder omzet halen, onzeker zijn over de toekomst. En we hebben op dit moment allemaal vragen die onbeantwoord blijven. 

Voor de belangrijkste bijzaak in het leven, betekent het Corona-virus, dat het einde competitie is en dus einde seizoen. Noodgedwongen moeten we als bestuur nadenken over het komende seizoen. En dat doen we dan ook. Want we gaan er van uit dat we in augustus/september weer de wei in kunnen en kunnen genieten van onze geliefde sport. Teamindeling, leiders, trainers, voorraad kantine, trainingsveld, financiële consequenties, enz. Allemaal onderwerpen die op dit moment op de agenda staan van de digitale overleggen die we op dit moment voeren. 

We kijken naar de toekomst, ook al is dat op dit moment lastig, want wij denken dat we er sterker uitkomen. Op welk vlak dan ook. En het belangrijkste is, dat we iedereen weer gezond en wel mogen ontmoeten op het sportpark.

 

Hartelijke groet,

 

Het bestuur

Kleurplaten wedstrijd VVO
Update maatregelen omtrent Corona-virus

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/