Oostergo 1 - Wardy 1

elftal-oostergo-socials

Op zaterdag 14 oktober vond de voetbalwedstrijd plaats tussen Oostergo en Wardy. Oostergo speelde thuis en beide teams begonnen de wedstrijd aftastend, met enkele kansen aan beide kanten. Het eerste opwindende moment van de wedstrijd vond plaats na een goede bal van Halbe op Dirk Jan, die de bal breed legde voor Lieuwe. Lieuwe maakte gebruik van deze kans en liep de bal kundig in het doel, waardoor Oostergo een 1-0 voorsprong nam.

Wardy kreeg nog enkele kansen door slordig ingrijpen aan de zijde van Oostergo. Toch slaagde Oostergo erin om voor rust nog een doelpunt te scoren, waardoor de stand op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft ging het spel door en de spelers van Oostergo bleven vastberaden om hun voorsprong verder uit te bouwen. Na enige tijd slaagde Gerjan erin om de derde en laatste goal van de wedstrijd te scoren. Deze goal maakte de eindstand 3-0 in het voordeel van Oostergo.

Al met al was het een wedstrijd waarin Oostergo de overhand had en verdiend als winnaar uit de bus kwam met een eindstand van 3-0.