Oostergo B1 tegen Harkema Opeinde Kampioen.

In een spannende en slopende wedstrijd, werd het B- junioren team o.l.v. tranier Jos Miedema, Hans Rotteveel en Jan Timmerman terecht Kampioen tegen Harkema Opeinde. Het was vroeg vertrekken uit Ee vanochtend.... Om 07.40 uur vertrokken de spelers en supporters vanaf sportpark "De Streng" per luxe touringcar. In Harkema had men de koffie echter al klaar zodat we konden genieten in het mooie weer van een vers bakje. Om 09.00 ging de wedstrijd los. Na het bekende aftasten was het in de 20ste minuut van de wedstrijd Andre Haaksma die de score opende voor Oostergo met een mooi doelpunt 0-1. Harkema Opeinde liet het er niet bij zitten en scoorde 2 minuten later de gelijkmaker. Het spel was wat rommelig en je kon duidelijk zien dat de jongens de zenuwen in de benen hadden. In de tweede helft een beter spelend Oostergo. Het was Lars de Jong die met een prachtig schot vanaf de rechterzijde hard binnenschoot. Euforie bij de supporters en de leiding dankzij deze fraaie voorsprong. Oostergo speelde haar eigen spel en Harkema Opeinde kreeg geen echte kansen meer. Lars de Jong gooide later de wedstrijd op slot door de 1-3 aan te tekenen. De goed leidende scheidsrechter uit Veenwouden liet een tweede helft spelen van bijna een uur. Dit kwam door de vele blessurebehandelingen in de 2e helft waardoor het spel diverse malen stil kwam te liggen. Oostergo maakte geen fouten meer en sleepte de titel binnen in de 2e klasse. Aanvoerder Geert Kroodmsa ontving bloemen van de aanvoerder van Harkema Opeinde. Een sportief en mooi gebaar. Raymond Hoekstra reikte de bloemen uit namens Oostergo. Leider en trainer Jos Miedema dankte sponsoren Dijkstra, Indomeubel, Supp.ver. Oostergo en  Frans Schreiber voor het sponseren van de busreis. Hieronder een fotoverslag van de kampioenswedstrijd.