VV Oostergo verlengt contract Sjoerd Rozema

V.V. Oostergo verlengt contract Sjoerd Rozema
Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag werd bekend gemaakt dat hoofdtrainer Sjoerd Rozema ook het komende seizoen hoofdtrainer is van V.V. Oostergo. Beide partijen gaan daarbij hun tweede jaar in en zijn beide uiterst tevreden over de onderlinge samenwerking. Sjoerd Rozema is een trainer, die prima past binnen de cultuur van deze dorpsclub. 
Daarnaast werd tijdens de nieuwjaarsreceptie ook nogmaals genoemd dat het contract van hoofdsponsor Wijbenga Hoveniers uit Ee is verlengd. Beide partijen zijn ook hier erg blij mee. Met Sietse Wijbenga heeft VV Oostergo een betrokken hoofdsponsor, die regelmatig aanwezig is op het sportpark. Mooie ontwikkelingen bij VV Oostergo naast de stijging van het ledenaantal met 25, de forse uitbreiding van het aantal reclameborden, de nieuwe leden bij de Vriendenclub en de verbouwing van de toiletvoorzieningen in het clubgebouw. 
Na het officiële gedeelte was de nazit in vertrouwde handen van DJ Renze. Hij zorgde ervoor dat het nog lang onrustig bleef. 
De organisatie kan erg tevreden terugkijken op deze prachtige nieuwjaars-familiedag en beseft dat V.V. Oostergo wel degelijk brûst
Nieuwjaarsreceptie Oostergo Jeugdactiviteiten
Succesvolle Oostergo Cross, wandel en spellen dag.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/