Wieger Sikkema erelid v.v. Oostergo

A38I4384 Ledenvergadering Oostergo

Circa 40 leden vrijdagavond op de jaarlijkse ledenvergadering van v.v.Oostergo uit Ie waren getuige van het feit dat scheidend voorzitter Wieger Sikkema benoemd werd tot erelid van de v.v. Oostergo.

Jarenlang was Wieger voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging en zat hij in diverse commissies die verbonden waren aan de club. Deze avond leidde hij voor het laatst de ledenvergadering van Oostergo. Yko Miedema uit Ingwierrum neemt de hamer over.

In al die jaren mooie maar ook droevige momenten. Wieger bleef echter vooruit kijken en onder zijn voorzitterschap degradeerde maar promoveerde de club ook diverse malen. Het is nu tijd om ook van de andere dingen in het leven te genieten. Floris Venema, tevens erelid, overhandigde een mooi bos bloemen en een fraaie pennen set met inscriptie. Een zichtbaar geëmotioneerde Sikkema nam de bescheiden in ontvangst en dankte het bestuur en alle leden voor het in hem gestelde vertrouwen.

Bloemen waren er ook voor Oane Attema, jarenlang wedstrijdsecretaris van de club. Raymond Hoekstra neemt zijn taken over.

Met leuke anekdotes van de afgelopen jaren was het nog lang gezellig in kantine "Oan e Line"

Oostergo trekt aan langste eind tegen De Walden
Oostergo 1 pakt winst in tweede helft tegen Holwer...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/