Lidmaatschap V.V. Oostergo

Iedereen kan in principe lid worden van de voetbalvereniging Oostergo. Hieronder zal worden vermeld welke stappen genomen dienen te worden alvorens men lid is van onze vereniging.

Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. De laatste 4 maand voordat je 5 jaar wordt mag je zonder kosten al mee trainen, vanaf 5 jaar word je dan lid en mag je ook aan de wedstrijden meedoen.

Aanmelden als lid

Personen die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging, dienen dit te doen aan de hand van de inlevering van een ingevuld aanmeldingsformulier nieuw lid (zie onderaan deze pagina). Dit aanmeldingsformulier is ook verkrijgbaar bij secretaris/ledenadministrateur Ineke Kooistra. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan vervolgens ook ingeleverd worden bij Ineke Kooistra. Het mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gemaild worden.

Ook is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Dit is voor diegene die niet (meer) actief zijn als speler maar de club nog wel (financieel) wil ondersteunen. Voor € 36.00 per jaar ben je lid en mag je dus ook de ledenvergadering bijwonen. Ook voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Deze kan dan bij Ineke Kooistra ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De voetbalvereniging Oostergo heeft een eigen kledinglijn (shirt, short, sokken en een sporttas) en geeft de leden de mogelijkheid hier gebruik van te maken (de leden hoeven dus geen wedstrijdkleding aan te schaffen). Hiernaast ontvangt ieder jeugdlid een sporttas die alleen gebruikt mag worden tijdens een training of wedstrijd van de voetbalvereniging Oostergo. Voor deze sporttas dient een eigen bijdrage (borg) betaald te worden van € 10,00. Vanaf de JO15 is er een grotere tas. Deze kost €20,00. Een tas voor de senioren is nog wat groter. Deze kost €30,00.

Contributie

De contributie, inclusief de bondsbijdrage, de bijdrage aan het kledingfonds en het wasgeld, bedraagt vanaf 1 januari 2013 per categorie (peildatum leeftijdsgrens is volgens het reglement van de K.N.V.B. 1 januari van het jaar waarin het desbetreffende seizoen begint):

Categorie Leeftijd Per maand
A-selectie nvt € 15,00
B-selectie (2e & 3e)nvt€ 14,00
A-junioren17 en 18 jaar€ 11,00
B-junioren15 en 16 jaar€ 11,00
C-junioren13 en 14 jaar€ 11,00
D-pupillen11 en 12 jaar€ 8,00
E-pupillen9 en 10 jaar€ 8,00
F-pupillen7 en 8 jaar€ 8,00
H-pupillen5 en 6 jaar€ 8,00
De bijdrage aan het kledingfonds is voor de toekomstige vervanging van de wedstrijdkleding. De bijdrage voor het wasgeld is bestemd voor de "wasmoeders", die de wedstrijdkleding van de teams wassen.

De betaling van de contributie geschiedt via automatische incasso. Het bedrag word rond de 27e van de maand afgeschreven

Aanmeldingsformulier

Bestandsnaam: Aanmeldingsformulier-lidmaatschap-voetbalvereniging-Oostergo-_20210409-092501_1
Bestandsgrootte 61 kb
Download Bestand

Beëindiginglidmaatschap VV Oostergo

Opzeggen van het lidmaatschap van VV Oostergo. Voordat het besluit wordt genomen om het lidmaatschap van de vereniging te beëindigen, zijn een paar zaken van belang.
Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet terug gegeven van in bruikleen verstrekte kleding of andere vorderingen wordt het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap niet in behandeling genomen.
Opzeggen kan alleen schriftelijk of per email. Wie aan het einde van het seizoen wil stoppen, dient zijn/haar lidmaatschap voor 1 mei van het seizoen op te zeggen. 
Opzeggen dient altijd per brief of e-mail (dus altijd schriftelijk!) bij de secretaris/ledenadministrateur te worden gemeld.Opzeggen bij trainers, leiders, barmedewerkers of andere vrijwilligers wordt niet geaccepteerd of als zodanig verwerkt.

Dus stuur uw brief naar: Ledenadministrateur VV Oostergo t.a.v. I. Kooistra Grienewei 5, 9131 EA Ee of per e-mail naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een goede verwerking graag vermelden in uw brief of e-mail: Naam, adres, postcode en woonplaats, de geboortedatum van het opzeggende lid, de reden van de opzeggingen de datum waarop de opzegging van kracht wordt.
Tussentijds opzeggen en waarom betalen voor het hele seizoen? In de eerste plaats is dit uiteraard voor de continuïteit binnen een team van belang.
Want als een speler zonder een goede reden zo maar tussendoor zou stoppen, kan een heel team in problemen komen en dat kan natuurlijk niet!
Daarom betaal je contributie voor een heel seizoen zonder recht op kwijtschelding van deze verplichting bij tussentijds opzeggen. Maar naast de sportieve kant, gaat de vereniging ook financiële verplichtingen aan voor een heel seizoen. Zo worden er afspraken/overeenkomsten gebaseerd op het aantal leden gemaakt. Denk verder aan de inschrijvingskosten van teams, de doorbelasting en van kosten door de KNVB of het bestellen van spelmaterialen. Daarom wordt het opzeggen van een lidmaatschap tijdens een seizoen niet toegestaan!
Als het lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar (1/8 t/m 31/7) tussentijds wordt opgezegd zal het lidmaatschap pas aan het einde van het verenigingsjaar worden beëindigd. Zijn er geen uitzonderingen mogelijk? Het bestuur kan besluiten om de verplichting om de contributie voor het hele seizoen te betalen, te laten vervallen. Maar alleen als hier gegronde redenen voor zijn. Denk hierbij aan verhuizing of een zeer ernstige blessure die verder voetballen in het lopende seizoen onmogelijk maakt.

Verenigingslid worden?

Wil je na het opzeggen van je lidmaatschap de club nog wel (financieel) ondersteunen, dan is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden.
Voor € 36,00 per jaar ben je verenigingslid en mag je dus ook de ledenvergadering bijwonen. Voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier.
Het aanmeldingsformulier kan bij Ineke Kooistra ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dorp-ee.nl/